Bakkerij Melse

contacteer ons

Úw banketbakker voor het lekkerste banket

Voor het lekkerste banket in Axel en eigenlijk geheel regio Terneuzen bent u aan het juiste adres bij Bakkerij Melse en Bakkerij De Zoete Suikerbol. Banket kopen voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar doet u daarom bij onze banketbakkerij. Wij laten u genieten van een (h)eerlijke verwennerij!

Vers en ambachtelijk bereid

Wij zijn al vele jaren úw vertrouwde banketbakker in Zeeuws-Vlaanderen. In de omgeving staan wij dan ook bekend om kwaliteit, zorg voor onze producten en een zeer uitgebreid én gevarieerd assortiment. Zo hebben wij alle klassiekers in huis, maar proberen wij graag en regelmatig eens wat nieuws uit met meer bijzondere ingrediënten. Uiteraard kunt u bij ons alleen voor vers banket terecht. Op deze manier weten wij als banketspecialist te allen tijde ambachtelijke, biologische én lekker banketbakkerswerk te bereiden. Bovendien proeft u de liefde en passie die wij in het werk stoppen zeker terug in de producten. Wat u ook zoekt: bij ons krijgt u altijd een heerlijke smaakverassing!

Assortiment met zoete lekkernijen

Van gebakjes, koekjes, koffiekoeken en petitfours tot aan taartpunten, puddingbroodjes en Berliner-bollen: u kunt het zich zo gek nog niet bedenken en u kunt het bij ons bestellen. Heeft u al trek gekregen? Breng dan een bezoekje aan onze banketbakkerij in Axel als u uw gasten (of gewoon uzelf) wilt trakteren. Wij hebben voor iedereen – van jong tot oud – wel iets lekkers in het assortiment. Wilt u zeker weten dat uw favoriete lekkernij bij ons klaarstaat? Dan kunt u van tevoren uw banket bestellen door ons een belletje te geven. Wij zorgen er vervolgens voor dat het banketwerk op het gewenste tijdstip voor u klaarstaat.

Wilt u meer weten over ons aanbod? Of wilt u direct een bestelling doorgeven? Bereik Bakkerij Melse via het telefoonnummer 085-8886119 en Bakkerij De Zoete Suikerbol via het nummer 0115-561730. Eventueel kunt u gebruikmaken van het contactformulier om meer informatie op te vragen over ons banket. Heerlijk smullen van een rijk en zoet tussendoortje of een smakelijk zoete traktatie!