Bakkerij Melse

contacteer ons

Het lekkerste brood in de regio

Brood kopen in regio Terneuzen? Voor het heerlijkste brood in Axel moet u bij Bakkerij Melse of Bakkerij De Zoete Suikerbol zijn. Onze producten zijn altijd dagvers afgebakken en met liefde bereid. Breng een bezoek aan een van onze zaken en/of bestel uw broden vooraf. Wij hebben voor ieder wat wils!

Diverse broodsoorten

Er is geen beter begin van uw dag dan een goed ontbijt, en er is geen beter ontbijt dan de lekkere verse broden van Bakkerij Melse en Bakkerij De Zoete Suikerbol uit Axel. Wij bieden u dagelijks een gevarieerd aanbod van verschillende broodsoorten dat wij iedere dag opnieuw met zorg en liefde voor u bakken in onze broodbakkerij. In het assortiment vindt u onder meer bruinbrood, witbrood, meergranenbrood, volkorenbrood en nog veel meer vers brood. Uiteraard behoort Zeeuws brood eveneens tot ons aanbod. De producten bereiden wij overigens elke dag vers met pure ingrediënten. Zo zijn de broden ambachtelijk, biologisch én lekker! Eventueel kunt u een bestelling aan ons doorgeven, dan zorgen wij ervoor dat uw favoriete brood op het gewenste tijdstip voor u klaarligt bij onze broodbakker.

Speciale broden

Let u op uw gezondheid? Volgt u een bepaald dieet? Of houdt u rekening met allergieën? Ook dan hebben wij het juiste brood voor u. Denk bijvoorbeeld aan koolhydraatarm brood, speltbrood, Vikorn, Pro-Hart en dergelijke broodsoorten. Deze producten zijn net zoals onze andere broden met aandacht, passie en pure ingrediënten voor u gemaakt. Vraag ons gerust welke producten het beste passen bij uw dieet of allergie.

Wilt u meer informatie over onze broodsoorten? Of wilt u alvast brood bestellen? Neem contact met Bakkerij Melse op door te bellen naar 085-8886119 of bereik Bakkerij De Zoete Suikerbol via het telefoonnummer 0115-561730. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen om al uw vragen over ons brood te stellen. Wij zijn dé broodbakker van Zeeuws-Vlaanderen.