Bakkerij Melse

contacteer ons

Heerlijke en ambachtelijke chocolade

Wilt u ambachtelijke chocolade kopen in regio Terneuzen? Bakkerij Melse en Bakkerij De Zoete Suikerbol zijn úw adresjes wanneer het om chocolade in Axel gaat. De chocoladewerken maken wij met uiterste zorg en vol passie. De producten zijn perfect voor elke gelegenheid en zijn geheel naar uw wensen samen te stellen.

Eigengemaakte chocoladewerken

Wij hebben nog veel meer in huis waarvan u kunt smullen dan brood en banket alleen. In ons assortiment vindt u namelijk tevens eigengemaakte en ambachtelijke chocoladewerken. Wanneer u weleens langs onze winkels bent gelopen, zal het u vast niet ontgaan zijn: onze etalage vol met prachtig chocoladewerk. Voor al onze chocoladeproducten werken we met Callebaut-chocolade. Dit merk maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en is ideaal om de mooiste creaties en heerlijke lekkernijen van te maken. Vandaag de dag maken vele chefs en chocolademakers gebruik van deze Belgische chocolade. Onze werken zijn dan ook ambachtelijk, lekker én puur.

Bijzondere chocoladeproducten

Onze originele chocoladewerken passen wij te allen tijde aan op de seizoenen. Denk bijvoorbeeld aan verrukkelijke paaseitjes, chocoladeletters, chocoladekransen of chocoladekerstfiguren om uw eettafel extra feestelijk te maken. Daarnaast hebben wij altijd wel iets speciaals in huis, zoals ons bekende chocoladeschaakbord, waarbij winnen of verliezen niet meer uitmaakt. Geef de chocolade cadeau of koop de chocola voor een bijzondere gelegenheid. Bovendien kunt u ons chocolade laten maken; als chocoladebakker kunnen wij namelijk allerlei soorten figuren naar uw wens creëren. Vertel ons uw ideeën en wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u weten welke chocoladewerken wij op dit moment in de aanbieding hebben bij ons in Axel? Of wilt u zelf een stuk laten samenstellen? Bel Bakkerij Melse via het nummer 085-8886119 of bereik Bakkerij De Zoete Suikerbol via het telefoonnummer 0115-561730. Al uw vragen over onze chocolade stelt u eveneens via het contactformulier. Wij zijn dé chocoladebakkerij van Zeeuws-Vlaanderen.