Bakkerij Melse

contacteer ons

Feestelijke en heerlijke kindertaart

Maak de verjaardag van uw kleintje extra speciaal door een kindertaart in Axel bij Bakkerij Melse of Bakkerij De Zoete Suikerbol te bestellen. Wij stellen de kindervlaai helemaal naar uw wens én op maat samen. Een kindertaart kopen doet u daarom bij een van onze taartenwinkels. Smullen geblazen!

Kindertaart op maat

Onze taarten zijn een uniek en verrassend alternatief voor de ‘gewone’ slagroomtaart. Bovendien bereiden wij de kindertaarten altijd vers en met passie. Daarbij staan uw speciale wensen centraal. Uiteraard hebben we zelf een vast aanbod aan verjaardagstaarten, maar een kindertaart laten maken is eveneens een optie. Hiermee kunt u de taart voor uw kind zelf een ontwerp geven. Dat maakt zijn of haar verjaardag extra bijzonder; u weet namelijk als geen ander wat uw zoontje of dochtertje leuk vindt. Daarnaast zullen alle gasten eveneens van een mooie en heerlijke creatie genieten.

Uiteenlopende mogelijkheden

Kleurrijk, fleurig en fantasierijk... Er is ontzettend veel mogelijk wanneer u bij ons een kindertaart wilt kopen. Voeg een klein cadeautje toe, creëer een prinsessentaart, bestel een voetbaltaart of kies het favoriete strip- of tekenfilmfiguur van de jarige. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Cars-taart, Bumba-taart, Dora-taart, Nijntje-taart of Hello Kitty-taart? Ook aan smaak hebben wij gedacht. Wenst u een fruitige-, romige- of chocoladetaart? Of wilt u een kinderverjaardagstaart met speciale vereisten, waarbij bijvoorbeeld rekening gehouden is met allergieën, kleurstoffen of suiker? Wij kunnen zelfs een geboortetaart voor u maken. Bij ons is alles mogelijk op het gebied van kindergebak!

Wilt u bij ons in Axel een eigen gemaakte kindertaart bestellen? Dit kan vanaf 16 personen, met de leukste ontwerpen. Wij vertellen u graag meer over alle opties. Daarnaast kunt u bij onze bakkerijen in gemeente Terneuzen voorbeelden van in het verleden gemaakte taarten bekijken. Bel Bakkerij Melse via het telefoonnummer 085-8886119 of bereik Bakkerij De Zoete Suikerbol via het nummer 0115-561730. Meer informatie vraagt u op via het contactformulier. De leukste kindertaart in Zeeuws-Vlaanderen vindt u bij ons!