Bakkerij Melse

contacteer ons

Taarten geheel naar uw wensen

Heeft u iets te vieren? Dan heeft u natuurlijk wel een heerlijke traktatie nodig om uw gasten én uzelf extra feestelijk te verwennen. Bakkerij Melse en Bakkerij De Zoete Suikerbol zijn dé specialisten wanneer het om taarten in Axel gaat. Laat ons tijdig uw wensen weten en wij doen ons best om uw droomtaart te creëren.

Taart speciaal voor u op maat

Onze eigen creaties zijn geschikt voor elk soort verjaardag, jubileum, afscheid of bedrijfsgelegenheid. Voor al deze momenten kunt u een taart laten samenstellen door onze taartenmaker. De taart op maat kan zo groot en uitgebreid als u zelf maar wilt. Zo hebben wij de perfecte taart voor iedere gelegenheid. U maakt zelf de keuze voor smaak, vulling en topping. Het is zelfs mogelijk om een foto toe te voegen aan de patisserie. Desgewenst kunnen wij met chocoladewerken de taart helemaal afmaken. Heeft u een ander bijzonder idee? Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg! Bovendien kunnen wij in overleg leveren tot op de tafel zelf. Voor alles van verjaardagstaart tot fototaart en van afscheidstaart tot kindertaart bent u bij ons aan het juiste adres.

Prachtige bruidstaarten

Wilt u de mooiste dag van uw leven nog mooier maken? Dat kan door een bruidstaart door onze taartenbakkerij te laten maken. Wij maken taarten met meerdere lagen die we geheel naar uw wensen en ideeën vormgeven. Vanzelfsprekend begrijpen wij als geen ander dat de trouwtaart perfect moet aansluiten bij de rest van de huwelijksdag. Vandaar dat wij eerst met u rondom de tafel gaan om uw ideeën en de mogelijkheden uitgebreid te bespreken. In onze bakkerij hebben we verschillende voorbeelden liggen die we aan u kunnen voorleggen, maar uiteraard zijn eigen invullingen voor de feesttaart ook van harte welkom.

Binnen regio Terneuzen een taart laten maken door onze taartenbakker? U bereikt Bakkerij Melse via het nummer 085-8886119 en Bakkerij De Zoete Suikerbol via het nummer 0115-561730. Meer informatie over de taarten vraagt u op via het contactformulier. Een taart samenstellen doet u binnen Zeeuws-Vlaanderen bij een van onze taartenwinkels in Axel!